• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Jose Mourinho trăieşte un coşmar după sosirea la Manchester United. Evoluţiile "diavolilor" sunt departe de aşteptări, iar înfrângerea ruşinoasă din ultima etapă, 0-4 pe terenul lui Chelsea, a umplut paharul pentru fanii lui United.

Gruparea de pe Old Trafford are numai 14 puncte după nouă etape şi este pe locul 7 în Premier League, însă eşecurile din fotbal nu sunt singurele pentru "The Special One".

Mourinho e dezamăgit că nu a reuşit încă să-şi găsească o casă în Manchester şi este nevoit să stea departe de familie.

"Viaţa mea la Manchester este puţin un dezastru. Ştiţi istoria hotelului în care locuiesc, a paparazzilor care sunt aici tot timpul, în fiecare zi. Toată lumea ştie numele hotelului în care stau. Câteodată îmi doresc să mă plimb puţin şi nu pot. Nu pot traversa şi merge la un restaurant. Sunt nevoit să comand mâncare în cameră. Fiica mea va împlini 20 de ani săptămâna viitoare, băiatul meu 17 în câteva luni, iar ei sunt foarte bine în Londra, unde au şcoala şi prietenii", s-a plâns managerul lui Manchester United.

Jose Mourinho şi Manchester United caută revanşa în faţa lui Pep Guardiola şi Manchester City pentru eşecul din campionat, 1-2 în septembrie, în optimile Cupei Ligii Angliei. Derby-ul de pe Old Trafford va fi în direct la Digi Sport 2 astăzi, de la ora 22.00.

Cele mai importante meciuri ale sezonului din Cupa Ligii Angliei sunt ÎN DIRECT şi ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport.

VEZI AICI PENTRU PROGRAMUL COMPLET AL TRANSMISIILOR