• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)


Antrenorul echipei Manchester United, Jose Mourinho, i-a îndemnat marţi pe fotbaliştii lui "să fie bărbaţi" şi să reacţioneze după înfrângerea la scor (0-4) suferită duminică în faţa lui Chelsea în campionatul Angliei, scrie ziarul britanic The Telegraph.

United are o singură victorie în ultimele şase meciuri de campionat, iar miercuri o întâlneşte pe rivala Manchester City în optimile de finală ale Cupei Ligii engleze, într-un meci transmis în direct de Digi Sport, de la ora 22:00.

"Suntem cu adevărat, cu adevărat trişti, dar aceasta nu este (o situaţie) pentru copii, este pentru bărbaţi, iar mâine va trebui să fim bărbaţi şi să muncim pentru următorul meci", a declarat Mourinho, pentru ca apoi să explice faptul că nu este o criză la echipă. În următoarea perioadă, programul o ajută pe United, astfel că formaţia poate şterge cu buretele rezultatele din ultima lună: "Aş fi preferat să jucăm în Premier League (şi nu în Cupa Ligii - n. r.). Nu ne simţim bine în Premier League. Cu combinaţia de rezultate, suntem la şase puncte de primul loc. Noi am avut o perioadă cu meciuri foarte grele. Am pierdut puncte săptămână asta şi am pierdut puncte şi în meciul cu Stoke, când am jucat fenomenal. Acum trebuie să câştigăm meciuri. Nu spun că va fi uşor, dar jucăm cu Burnley, Swansea, West Ham, Sunderland, Middlesbrough, meciuri pe care trebuie să le câştigăm. În acest timp, primele patru sau cinci clasate vor trebui să joace între ele, cum am făcut-o noi în ultima săptămână cu Chelsea şi Liverpool".