• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Manchester United a învins-o cu 3-1 pe Swansea, însă Jose Mourinho tot nu e mulțumit. Portughezul vrea ca unii dintre jucători să-și schimbe atitudinea și să intre pe teren chiar dacă nu sunt la 100% din capacitate.

"Avem jucători cu probleme (n.n. accidentări), dar avem şi jucători care intră în teren chiar dacă au probleme", a precizat tehnicianul portughez, care a asistat la meciul din etapa a 11-a din Premier League din tribune, din cauza suspendării sale.

"În toate sporturile, şi ştiu acest lucru pentru că am prieteni în alte sporturi, de câte ori au jucat la sută la sută din capacitate?", s-a întrebat "Mou", înainte de a răspunde el însuşi la întrebare. "Unul dintre prietenii mei este un mare jucător de tenis şi mi-a spus că îşi aduce aminte de mai multe meciuri jucate cu dureri în diverse locuri, decât fără. Pentru a rivaliza, trebuie să munceşti până la limită".

Fără Smalling și Shaw și cu Blind doar pe banca de rezerve, Mourinho a optat cu Swansea pentru o linie de fund improvizată, formată din Darmian, Rojo, Jones și Young.

Manchester United are un debut de sezon destul de dificil, fiind pe locul 6 în Premier League, cu 18 puncte, la opt puncte de liderul Liverpool.