• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Jose Mourinho a refuzat să îl salute pe Mark Hughes, după ce United a remizat pe terenul lui Stoke, scor 2-2.

Britannia Stadium rămâne un teren complicat pentru "diavoli", care în istoria recentă s-au chinuit în mai multe rânduri pe terenul celor supranumiţi "the potters".

Acum, lucrurile păreau să curgă în favoarea lui Lukaku&Co, care aveau punctaj maxim în Premier League şi au practicat un fotbal foarte spectaculos. Doar că Stoke a dat din nou o replică excelentă, astfel că United a trebuit să se mulţumească cu remiza.

La final, Mourinho l-a ingnorat pe Mark Hughes, refuzând să îi strângă mâna, aşa cum se procedează în mod tradiţional. Mai mult, după partidă, când a fost întrebat de episod, portughezul s-a enervat.

"Prefer să nu răspund la această întrebare. E o întrebare nepotrivită. Faci să pară ca şi cum ar fi vina mea, deşi adevărul a fost cu totul altul. Nu vreau să comentez mai mult pe marginea acestui subiect", a spus Mourinho, conform skysports.com.

Tehnicianul gazdelor a recunoscut la final că l-a împins pe "Special" în timpul meciului, deoarece acesta pătrunsese în spaţiul destina echipei gazdă. Foarte posibil ca acest incident să îl fi supărat pe lusitan şi să explice atitudinea acestuia.

"L-am împins pentru că intrase în spaţiul meu tehnic. Poate de asta a refuzat să îmi strângă mâna la final. Sau poate era foarte supărat pe rezultat. A venit la Stoke şi se aştepta să bată, toţi se aşteptau ca United să învingă. De multe ori antrenorii echipelor din top 6 nu iau înfrângerile sau rezultatele de egalitate drept parte din joc şi reacţionează urât", a comentat Hughes.