• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

După ce a stabilit un record prin transferul lui Pogba, United pregăteşte o altă lovitură pe piaţa transferurilor. Puştiul lui Porto, Andre Silva, e dorit pe Old Trafford, iar Mourinho i-a convins pe şefi să achite 60 de milioane de euro în schimbul său.

Într-o perioadă în care jucătorii lusitani sunt la mare căutare - înainte şi după Euro 2016, competiţie câştigată de portughezi, Raphael Guerreiro (Dortmund), Joao Mario (Inter), Andre Gomes (Barcelona) şi Renato Sanches (Bayern) s-au transferat la formaţii mari din Europa - la rampă a ieşit un nou produs de export.

În contextul în care atacul "diavolilor" scârţâie, Ibrahimovic fiind departe de forma de la PSG, "Specialul" e gata să facă o mutare spectaculoasă pe piaţa transferurilor. Astfel, Andre Silva este ţinta principală a lui United, anunţă Dailly Record, mutarea urmând a se efectua în vara lui 2017.

Deşi nu a prins lotul Portugaliei pentru turneul final din Franţa, Andre Silva a devenit în preliminariile pentru Mondialul din Rusia un titular indiscutabil, forma de la echipa de club, Porto, ajutându-l în acest sens. El a reuşit 8 goluri în 19 partide pentru "dragoni", iar la naţională a punctat ode 4 ori în 5 partide. Silva a devenit -graţie triplei cu Insulele Feroe, din preliminarii - primul jucător, altul decât Ronaldo, care înscrie un hat-trick pentru Portugalia într-un meci oficial în ultimii 14 ani. În 2002, la Campionatul Mondial din Japonia şi Coreea de Sud, Pauleta reuşea să marcheze de trei ori contra Poloniei, într-o victorie, 4-0.