• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Modestia nu-l caracterizează pe Jose Mourinho, iar portughezul a dovedit acest lucru încă o dată, atunci când a fost întrebat care crede că ar fi preţul de transfer într-un mercato în care preţurile au luat-o razna.

Managerul lui Manchester United va participa alături de alte nume importante la un meci demonstrativ în scop caritabil, care urmăreşte să strângă bani pentru victimele incedniului de la Grenfell Tower.

Mourinho va evolua ca portar în echipa lui Alan Shearer, împotriva echipei lui Les Ferdinand, iar partida se va disputa Loftus Road, stadionul celor de la Queens Park Rangers.

Înaintea întâlnirii, fostul antrenor de la Porto, Chelsea, Inter Milano şi Real Madrid a acceptat să aibă o discuţie amicală cu Marcus Mumford, componentul trupei Mumford & Sons, care îi va fi adversar în demonstrativul de azi.

Când a venit vorba despre felul în care s-a desfăşurat perioada de transferuri, tehnicianul de 54 de ani s-a declarat "plictisit", însă discuţia s-a animat brusc atunci când Mumford l-a întrebat pe Mourinho care ar fi preţul său de transfer.

"O liră sterlină în plus faţă de Neymar. Nu aş accepta nimic din ce ar fi mai puţin", a fost replica lui Mourinho, care nu a stat deloc pe gânduri.

În această vară, Neymar a devenit cel mai scump jucător din istorie, după ce s-a transferat de la FC Barcelona la Paris St. Germain în schimbul a 222 de milioane de euro.