• 1. Primul derby al României din 2017 se joacă de Mărțișor, pe Digi Sport 1. Steaua - Dinamo e miercuri, 1 martie, de la ora 20:00
  • 2. Juventus și Napoli se duelează pentru un loc în finala Cupei Italiei. Turul semifinalelor se dispută marți, 28 februarie, de la ora 21:45, pe Digi Sport 2

Jurnalistul britanic Rob Beasley a publicat o carte despre antrenorul lui Manchester United, Jose Mourinho, în care dezvăluie și ce crede tehnicianul despre Arsene Wenger. Cartea se numește "Jose Mourinho: Up Close and Personal".

Beasley dezvăluie o discuție pe care a avut-o cu Jose Mourinho, imediat după transferul lui Juan Mata de la Chelsea la Manchester United.

”Într-o zi o să-l găsesc pe Wenger în afara unui teren de fotbal și o să-i sparg fața”, i-a zis Mourinho jurnalistului.

Arsene Wenger a comentat sec informația apărută în cartea "Jose Mourinho: Up Close and Personal" și a declarat ”Eu respect pe toată lumea și mă concentrez pe ce am eu de făcut”.

Un alt episod al conflictului dintre cei doi a avut loc imediat după transferul lui Mata de la Chelsea la United.

”Sunt surprins de acest transfer, au vândut un jucător foarte bun unei rivale”, a declarat Wenger, după ce Mata a fost cedat de Chelsea.

Nu a fost singura replică pe care Mourinho i-a dat-o lui Wenger ”Dacă aș sta la Chelsea 18 ani, cum a stat el, fără performanțe, aș pleca din Londra și nu m-aș mai întoarce niciodată”, a spus Mourinho la acea vreme, într-o conferință de presă.