• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Faptul că Manchester United are parte de cel mai slab start de sezon din ultimii 12 ani nu l-a împiedicat pe Jose Mourinho să mai lanseze o ironie la adresa lui Arsene Wenger. După 1-1 cu Arsenal, managerul ”diavolilor” s-a declarat dezamăgit și a spus că e ca și cum ar fi fost învins:

E ca și cum am fi pierdut și, sigur, pentru Arsenal e ca și cum ar fi câștigat. Deci, în sfârșit, am pierdut împotriva lui Arsenal. În sfârșit, am pierdut împotriva lui Arsene”, a spus portugezul.

Ironic este însă faptul că United a avut un start mai prost de sezon în Premier League doar în 2004, adică exact anul în care Wenger a luat ultimul titlu cu Arsenal (sezonul 2003-2004, când ”tunarii” n-au pierdut niciun meci). În sezonul următor, în care Chelsea, cu Mourinho manager lua titlul, Manchester United, cu Sir Alex Ferguson pe bancă, aduna doar 18 puncte în primele 12 etape.

Înaintea meciului, Mourinho a râs încă o dată de Wenger, făcând referire la timpul care s-a scurs de la ultimul campionat câștigat de fiecare.

Clar, am pierdut două puncte. Este încă un eșec. Ei n-au avut nicio șansă să câștige. Nu au jucat așa cum o fac de obicei. Am fost fenomenali în defensivă, în modul de a pasa și în modul în care le-am blocat contraatacurile. Când am avut mingea, ne-am simțit foarte confortabili”, a continuat Mourinho.

Dacă faci un meci prost sau chiar ești egalul unei echipe foarte bune precum Arsenal și remizezi, nu este o dramă sau un rezultat rău.

Dar când De Gea e în vacanță, când Cech are 2-3 intervenții salvatoare sau când ratezi 2-3 ocazii foarte mari, controlezi jocul și apoi primești pe final un gol, te simți ca și cum ai fi pierdut”, a conchis managerul lui Manchester United.

Singura consolare a lui Mourinho, după meci, a fost un apel primit de la Diego Maradona.