• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Înaintea meciului dintre Manchester United și Real Madrid, care va avea loc la International Champions Cup și care va fi ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, în noaptea de duminică spre luni, de la ora 0:00, Jose Mourinho a vorbit în conferința de presă despre situațiile lui David de Gea, Gareth Bale și Cristiano Ronaldo.

Managerul ”diavolilor” a dat asigurări că portarul de 26 de ani nu va pleca de pe ”Old Trafford” și a dezmințit faptul că este interesat de cele două staruri ale lui Real Madrid.

Pot să garantez că nu va pleca în acest sezon. Simt că va fi foarte greu pentru el să plece. Este un băiat onest, direct. El a fost contactat de Real de mult timp. Clubul a fost închis la început, dar, apoi, am devenit deschiși, pentru că, tot timpul, când am sentimentul că un jucător își dorește să plece, nu-mi place să-l opresc, pentru că, în final, n-o să se mai ridice la așteptările tale, dacă-l păstrezi împotriva voinței lui. Așa că noi am deschis ușa Realului, dar ei au decis să o închidă.

Nu cred că e foarte fericit în legătură cu Real Madrid. Îl văd foarte fericit și concentrat asupra a ce are de făcut aici. Muncește mai mult ca niciodată și sunt 100% sigur că va rămâne alături de noi”, a declarat Jose Mourinho.

Întrebat apoi de Gareth Bale, ”The Special One” a infirmat posibilitatea ca acesta să ajungă la Manchester United.

La fel ca și Cristiano Ronaldo, el nu a fost niciodată pe lista mea. Nu am simțit că el își dorește să plece”, a spus Mourinho și despre galez.

Managerul portughez a mai spus apoi că Luke Shaw, Ashley Young și Marcos Rojo nu vor fi apți de joc la startul sezonului, chiar dacă aceștia au zburat în Statele Unite alături de restul echipei. Mourinho chiar a anunțat când cei cei trei or reveni pe teren: ”Luke Shaw în septembrie, Ashley Young în octombrie, Marcos Rojo în decembrie sau chiar în ianuarie”.

Manchester United - Real Madrid e ÎN DIRECT la Digi Sport 1, luni, de la 0:00.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT