• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

După ce Manchester United a pierdut surprinzător, 1-2, în fața nou-promovatei Huddersfield Town, Jose Mourinho și-a criticat dur jucătorii, din cauza lipsei de atitudine arătată pe teren. Deși acum a refuzat să-i și nominalizeze pe cei care l-au dezamăgit cel mai mult, managerul portughez nu exclude varianta de a face acest lucru după ce va revedea partida.

Nu-mi amintesc nici măcar un meci amical în care să fi avut o asemenea atitudine. Echipa mai bună a câștigat astăzi și a făcut-o meritat. A câștigat echipa care și-a dorit mai mult. Când cea mai bună echipă câștigă nu ai ce să spui.

N-am înțeles de ce ei și-au dorit mai mult decât noi. Nu o să-mi critic jucătorii în fața presei, voi analiza meciul și, dacă e nevoie, o să-i critic. Am fost surprins de evoluția noastră, nu mă așteptam la asta.

Dacă aș fi un fan al lui Manchester United, aș fi dezamăgit. Poți pierde meciuri, pentru că adversarul are mai multă calitate decât tine, dar nu din cauza lipsei de atitudine.

Echipa care a început meciul cu mai multă emoție, agresivitate, intensitate și dorință, echipa ai cărei jucători au făcut meciul vieții lor a fost cea care a câștigat. Poate că, în repriza secundă, am vrut ceva mai mult și poate că puteam obține un egal, dar, sincer, cred că meritam această pedeapsă”, a declarat managerul lui Manchester United, la finalul meciului din etapa a noua din Premier League.

L-am auzit pe Herrera la flash interview vorbind despre atitudine și despre faptul că nu a existat dorință. Dumnezeule! Când un jucător spune asta, când un jucător speră asta, cred că toți ar trebui să vină la conferința de presă și să explice de ce s-a întâmplat așa ceva, pentru că eu nu pot. Mă îngrijorează. Dacă s-a întâmplat azi, de ce nu s-ar întâmpla și mâine”, a mai spus acesta.

Deși și-a acuzat jucătorii de lipsă de atitudine, Jose Mourinho a refuzat să-l critice pe Victor Lindelof pentru greșeala de la golul al doilea al lui Huddersfield:

Nu ar fi corect să spun că am pierdut din cauza greșelilor. El au făcut parte din context. Din primul minut, jocul nostru a fost unul slab și am plătit prețul”, a mai spus Mourinho.

După înfrângerea de la Huddersfield, Manchester United a rămas la cinci puncte în urma liderului Manchester City, care a câștigat cu 3-0 în fața lui Burnley.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT