• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

VIDEO Manchester United - Manchester City 1-0. Echipa antrenată de către Jose Mourinho a obținut calificarea în sferturile de finală ale Cupei Ligii după ce a învins rivala, la limită, grație golului marcat de către Juan Mata.

În afara faptului că ”diavolii” și-au luat revanșa după înfrângerea din campionat, acolo unde ”cetățenii” au fost cei care s-au impus la limită, dar cu 2-1, Mourinho i-a provocat lui Pep Guardiola cea mai neagră serie din cariera sa de antrenor. Catalanul a ajuns la șase partide fără victorie cu City, depășind recordul negativ înregistrat în 2009, când se afla la Barcelona.

Practic, Manchester City, care a ”măturat” cu Steaua în play-off-ul Champions League (5-0, la București și 1-0, la Manchester) n-a mai câștigat niciun meci de o lună. Pe 24 septembrie, Manchester se impunea în deplasare cu 3-1 pe terenul celor de la Swansea. De atunci au urmat trei înfrângeri, dintre care una rușinoasă chiar în fața Barcelonei, 0-4, în grupele Champions League, și trei remize.

”Eu încerc mereu să câștig, aceasta este filosofia mea, dar nu iese mereu”, a spus Guardiola după meci.

Cei doi super tehnicieni s-au duelat până acum de 18 ori în carieră, catalanul având încă un avantaj considerabil: s-au înregistrat 8 victorii ale echipelor conduse de Guardiola, 4 ale celor conduse de Mourinho şi 6 egaluri.

Seria celor 6 partide fără victorie pentru Guardiola din 2016

Celtic - Manchester City 3-3

Tottenham - Manchester City 2-0

Manchester City - Everton 1-1

Barcelona - Manchester City 4-0

Manchester City - Southampton 1-1

Manchester United - Manchester City 1-0 

CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Seria celor 5 partide fără victorie pentru Guardiola din 2009

Betis - Barcelona 2-2

Barcelona - Espanyol 1-2

Lyon - Barcelona 1-1

Atletico Madrid - Barcelona 4-3

Mallorca - Barcelona 1-1

VIDEO cu rezumatul partidei Manchester United - Manchester City