• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Wayne Rooney este din ce în ce mai aproape de o despărțire de Manchester United. Jose Mourinho i-a transmis acestuia că nu-i poate garanta un loc în primul 11.

Astfel, după 12 ani, 532 de meciuri și 246 de goluri, viitorul atacantului de 31 de ani în tricoul ”diavolilor roșii” este din ce în ce mai nesigur.

Conform cotidianului britanic The Sun, tehnicianul portughez ar fi în conflict cu căpitanul lui Man United și i-ar fi transmis acestuia că ar fi mai bine să-și găsească o altă echipă dacă vrea să joace mai mult. Rooney nu duce lipsă de oferte și ar putea ajunge în MLS sau în China.

Atacantul este un jucător emblematic pentru echipa din Manchester. Acesta a fost transferat de United în 2004, de la Everton, și mai are contract cu ”diavolii roșii” încă două sezoane, exceptându-l pe cel în curs.

CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

De altfel, firea conflictuală a lui Mourinho a fost scoasă în evidență și de un rival al acestuia de pe vremea când portughezul o antrena pe Real Madrid.

Fostul căpitan al Barcelonei, Xavi Hernandez, consideră că antrenorul de 53 de ani preferă ”războiul” în locul fotbalului, atunci când lucrurile nu merg cum și-ar dori el, referinduse la gestul lui Mourinho la adresa lui Conte, după ce echipa sa a pierdut cu 4-0.

”Uneori când lucrurile nu merg așa cum și-ar dori el, Mourinho caută să intre în conflict cu diferiți oameni, așa făcea pe vremea când era la Real. Sper să nu facă același lucru și în Anglia”, a declarat Xavi.

Totuși, Xavi susține că Mourinho şi Guardiola sunt cei mai buni tehnicieni din lume.

”Rivalitatea dintre cei doi va face bine fotbalului din Anglia. Sunt cei mai buni din lume. Cred totuși că City este favorită la titlu iar United se va lupta pentru un loc de Champions League”, a mai spus fostul mijlocaș al catalanilor.

Manchester United și Manchester City se vor întâlni în turul 4 al Cupei Ligii Angliei, miercuri, 26 octombrie, de la ora 22:00. Partida va fi transmisă în direct de Digi Sport 2.