• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

50 de angajați ai lui Manchester United vor trebui să se prezinte la muncă în prima zi de Crăciun, după ultima decizie luată de Jose Mourinho.

Managerul portughez a hotărât ca antrenamentul de pe 25 decembrie, de înaintea meciului cu Burnley, programat peste o zi, de Boxing Day, să aibă loc pe Old Trafford și nu la centrul de pregătire de la Carrington.

Astfel, pentru ca toate lucrurile să fie în regulă, va fi necesar ca 70 de angajați să fie prezenți la sesiunea de antrenament de la stadion, programată la ora locală 17:00. În mod normal, dacă jucătorii s-ar fi pregătit în baza de la Carrington, ar fi fost nevoie de 20 de oameni pentru ca activitatea echipei să se desfășoare normal.

Potrivit The Sun, Mourinho ar fi vrut ca ceva similar să se întâmple și în urmă cu un an, însă, atunci, el s-a răzgândit în ultimul moment, iar jucătorii s-au antrenat la Carrington. Sursa citată menționează că acum e puțin probabil ca ”The Special One” să revină a supra hotărârii, deși, decizia sa nu a fost deloc bine primită de personalul clubului.

În 2016, Manchester United a câștigat meciul disputat pe Old Trafford, de Boxing Day, cu 3-1 în fața lui Sunderland. De altfel, în perioada sărbătorilor, ”diavolii” au avut un parcurs foarte bun cu șase victorii înregistrate în șase partide jucate în perioada 11 decembrie - 2 ianuarie.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Fotomontaj: The Sun