• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

UPDATE Miercuri, 2 noiembrie, ora 20:30: Federația Engleză de Fotbal (FA) a anunțat, miercuri, pedeapsa lui Jose Mourinho pentru ultimele incidente legate de conflictele cu arbitrii: portughezul a primit o etapă de suspendare și o amendă în valoare de 50.000 de lire sterline (circa 55.300 de euro).

Sancțiunea financiară a fost pentru comentariile făcute la adresa arbitrului Anthony Taylor, înaintea meciului cu Liverpool. Atunci, a spus despre acesta că nu ar fi trebuit să fie delegat, din moment ce a locuit în Greater Manchester (zona metropolitană a orașului), pentru că presiunea ar fi prea mare pe umerii săi.

Etapa de suspendare a primit-o pentru cearta cu Mark Clattenburg din timpul meciului cu Burnley, în urma căreia centralul l-a eliminat de pe bancă și l-a trimis în tribune.


Manchester United nu se regăsește nici sub comanda lui Jose Mourinho și, după ultima etapă din Premier League, "diavolii" au ajuns la 8 puncte în spatele liderului Manchester City. Mai mult, "The Special One" ar putea fi și suspendat după incidentele de la remiza cu Burnley.

Antrenorul lui Manchester United a văzut din tribune repriza a doua a partidei încheiate la egalitate, 0-0. La finalul primei reprize, Jose Mourinho s-a luat la ceartă cu centralul Mark Clattenburg, reproșand un penalty neacordat de central. Discuția s-a încheiat prost pentru Mouriho, tehnicianul lusitan fiind trimis în tribună de arbitrul care a condus finala Euro 2016.

Federația Engleză de Fotbal a anunțat prin intermediul unui cominicat că portughezul "i-a adresat cuvinte jignitoare oficialului partidei" și are timp până pe 4 noiembrie să răspundă acuzațiilor. Conform informațiilor publicate de presa engleză, antrenorul portughez va primi o etapă de suspendare dacă își va recunoaște vinovăția și își va cere scuze și cel puțin două în caz în care va fi anchetat și găsit vinovat.