• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

În condițiile în care Manchester United și Arsenal se vor întâlni mâine în Premier League, Jose Mourinho a găsit o nouă ocazie pentru a-l ironiza pe Arsene Wenger. Deși a spus că recordurile personale nu contează, iar el este este interesat doar de lucrurile pe care le poate obține alături de echipă, portughezul a amintit de titlurile câștigate atât de el, cât și de francez în prima ligă engleză și s-a arătat surprins de faptul că el primește mai puțin respect din partea presei decât rivalul său.

În Premier League, mâine e un meci între doi manageri cu cel mai bun record. Alex Ferguson nu mai e aici. Mâine, vorbim de doi manageri cu șase sau șapte titluri în Premier League, cred. Eu am trei, el are trei sau patru, nu mai știu

Asta înseamnă că trebuie să fim respectați chiar și în perioadele în care rezultatele noastre nu sunt cele mai bune? Cred că domnul Wenger are respectul tuturor. Eu nu cred că-l am. Asta pentru că ultimul meu titlu a fost acum 18 luni, nu acum 18 ani. Dar eu mă concentrez doar asupra drumului către al patrulea titlu în Premier League”, a declarat Jose Mourinho, conform Goal.com.

În fapt, ultimul dintre cele titluri câștigate de Wenger cu Arsenal a venit acum 12 ani, în 2004, atunci când ”tunarii” au terminat sezonul neînvinși.

Mourinho are însă un record remarcabil în fața lui Wenger, în Premier League, acolo unde, înainte de United, a mai antrenat-o doar pe Chelsea: portughezul nu a pierdut niciun meci de campionat în fața francezului.

Sunt la clubul la care mi-am dorit să fiu. E simplu. Când am fost dat afară de la Chelsea, nu m-am panicat, am avut multe oferte. Nu vorbesc despre ele pentru că e o chestiune de principiu. Aș fi putut să merg imediat la unele dintre cele mai mari cluburi din Europa, dar am așteptat”, a mai precizat Mourinho.