• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Ajuns în 2012 la Chelsea, De Bruyne nu a primit şanse să joace nici sub comanda lui Rafa Benitez, nici sub cea a lui Mourinho. Acum, la City, belgianul de 26 de ani a devenit unul dintre cei mai buni jucători din lume.

Cu doar 3 meciuri prinse în tricoul actualei campioane a Angliei, De Bruyne a mers în 2014 la Wolfsburg, unde a prins un sezon fantastic. Imediat, City l-a cumpărat, după ce belgianul reuşise 16 goluri şi 27 de asissturi în tricoul "lupilor". Iar pariul este fără doar şi poate unul câştigător.

Stagiunea trecută, sub Guardiola, De Bruyne a dat măsura deplină a talentului său. A fost liderul absolut la pase decisive în campionat (18) şi s-a transformat în preferatul lui Pep. Aflat în SUA, unde participă la International Champions Cup, tehnicianul iberic a vorbit despre cât de important e belgianul în angrenajul "cetăţenilor".

"E dificil să găseşti un fotbalist cu calităţile lui Kevin. Aleargă enorm, se luptă, dă pase decisive, marchează. Îţi dă impresia că poate să facă orice vrea pe teren pentru City. Mai ales când e în starea psihică potrivită. De când am venit eu la City, l-am simţit extrem de pozitiv atât la antrenamente, cât şi în meciuri. E în "zonă" şi sper să rămână cât mai mult aşa", a spus Pep, conform squawka.