• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Fost jucător al lui Liverpool în anii 80, irlandezul Mark Lawrenson, este unul dintre experții BBC în prezent în materie de fotbal, iar, înainte de fiecare etapă din Premier League are un concurs de pronosticuri cu câte o celebritate. La finalul săptămânii trecute, fostul fotbalist s-a luat la întrecere cu Nicole Scherzinger, cea care acum este unul dintre membrii juriului de la X-Factor, versiunea britanică.

Spre surprinderea tuturor, fosta solistă de la PussyCat Dolls a câștigat concursul, nimerind mai multe rezultate corecte decât Mark Lawrenson. Principala realizare a americancei a fost intuirea scorului final din North London Derby. Duminică, Arsenal și Tottenham au remizat, 1-1, pe Emirates Stadium.

În Regatul Unit, voi sunteți obsedați de fotbal. Iubesc soccer-ul, așa cum îl numim noi. Cred că este minunat. Îmi place cum îi unește pe oameni, este vorba despre spirit și luptă, dar, cu toate astea, nu știu prea multe despre el”, a spus Nicole Scherzinger pentru BBC.

Singura consolare a lui Lawrenson poate fi aceea că echipa la care a evoluat cel mai mult în cariera sa, Liverpool, a preluat conducerea în Premier League, după ce a câștigat cu 6-1 în fața lui Watford, în meciul în care Pantilimon a debutat pentru ”The Hornets” în campionat.