• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor: Dimitrov - Goffin (20:00, Digi Sport 2)

După ce, în sezonul precedent, Arsenal a ratat Top 4 pentru prima dată în ultimii 21 de ani, mulți pariori teribiliști se gândesc la faptul că ”tunarii” ar putea chiar să retrogradeze în actuala stagiune. De aceea, pe echipa lui Arsene Wenger s-au plasat cei mai mulți bani că va pica în Championship.

Înainte părea incredibil ca Arsenalul lui Arsene Wenger să termine în afara Top 4, dar criza de la club i-a făcut pe unii pariori să mizeze că pot cădea și mai jos.

Peste jumătate dintre pariurile pe care le-am văzut au fost puse pe retrogradarea tunarilor, ceea ce arată cât de mult și-au pierdut oamenii încrederea în managerul francez”, a declarat George Elek, un purtator de cuvânt al site-ului Oddschecker, conform The University Paper.

La majoritatea caselor de pariuri, Arsenal are cotă 1.000 să retrogradeze din Premier League. După disputarea primelor trei etape, favorite să pice în Championship sunt Brighton & Hove Albion (1.90), Burnley (2.50) și Crystal Palace (2.50).

Arsenal are doar trei puncte după primele trei etape. ”Tunarii” au câștigat cu 4-3, în fața lui Leicester, în meciul de deschidere al noului sezon, a pierdut apoi la Stoke, 0-1, după care a fost umilită de Liverpool, pe Anfield, 0-4.

Deși Manchester United a început perfect campionatul, având punctaj maxim după trei etape în care nici măcar nu a primit gol, purtătorul de cuvânt al respectivului site care se ocupă cu verificarea cotelor de la casele de pariuri susține că echipa lui Jose Mourinho este văzută în continuare ca outsideră.

La multe dintre casele de pariuri, United este considerată însă a doua favorită la cucerirea titlului în Premier League, cu o cotă de 3.30. Singura echipă cu o cotă mai mică este rivala din Manchester, City, cu 2.40. Campioana en-titre, Chelsea, are 6.50.

Deși mulți se gândesc că ar putea retrograda, Arsenal are a șasea cotă la câștigarea titlului - 25. În afara celor trei formații amintite mai sus, echipa lui Wenger va fi întrecută, în opinia celor care au stabilit cotele, și de Liverpool (12) și Tottenham (15).

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT