• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Zlatan Ibrahimovic are parte de o perioadă "neagră" la Manchester United. Recunoscut întreaga sa carieră drept o veritabilă maşină de goluri, suedezul nu se mai "lipeşte" cu niciun chip de gol în ultimele meciuri de campionat.

Atacantul scandinav a înscris ultima dată în Premier League în derby-ul cu Manchester City, pierdut cu 1-2 pe 10 septembrie. Din acel moment, a expediat nu mai puţin de 42 de şuturi spre porţile adverse, fără a marca nici măcar o dată.

Niciun alt fotbalist din prima ligă engleză nu a avut în tot sezonul atâtea şuturi cât "Ibra" de la derby-ul cu City încoace.

12 şuturi a trimis atacantul în vârstă de 35 de ani doar în ultimul joc, contra lui Burnley, din cele 37 ale lui Manchester United din remiza incredibilă, 0-0 cu Burnley, de pe Old Trafford.

De la începutul campionatului, Ibrahimovic a expediat 57 de şuturi, Philippe Coutinho (Liverpool) 41, iar "Kun" Aguero (Manchester City) 36.

Şase meciuri consecutive fără gol marcat în campionat a adunat suedezul, cea mai lungă serie neagră din carieră de la cea din 2007, când juca pentru Inter.

15 meciuri a jucat Zlatan Ibrahimovic pentru Manchester United, în toate competiţiile

6 goluri a marcat suedezul pentru "diavoli"

Cele mai importante meciuri din Cupa Ligii Angliei sunt transmise ÎN DIRECT şi ÎN EXCLUSIVITATE de Digi Sport.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL TRANSMISIILOR