• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Pep Guardiola a intrat pentru câteva secunde în teren în timpul meciului din etapa trecută, scor 2-1 cu Southampton, însă nu se va lua vreo măsură împotriva sa. Mourinho a fost rugat în conferinţa de presă de azi să comenteze incidentul.

FA tratează lucrurile cu jumătăţi de măsură diferite. Cel puţin asta crede "Specialul", care a fost trimis în tribună în timpul meciului cu Southampton, câştigat cu 1-0 în septembrie, pentru că ar fi depăşit zona tehnică. Tot împotriva "sfinţilor", episodul s-a repetat, cu Guardiola în prim plan.

"Dacă sunt surpins că nu s-a luat vreo decizie? Nu. Vă rog nu insistaţi pe subiect, pentru că nu pot spune mai multe. V-am spus că nu mi se pare ciudat şi atât. Dacă sunteţi prietenii mei, nu insistaţi, pentru că voi intra sigur în bucluc dacă vorbesc mai mult", a spus Mourinho, conform ESPN.

Totuşi, Pep a fost pus să dea explciaţii pentru gestul făcut la finalul partidei. În loc să se bucure pentru victorie, tehnicianul gazdelor a surprins, luându-l în colimator după fluierul de final pe Nathan Redmond. Spaniolul a urlat spre mijlocaş, cu gesturi ample, semn că a fost extrem de deranjat de ceva. Ulterior şi-a cerut scuze, dar s-ar putea să se ia anumite măsuri împotriva sa.

După 14 etape scurse din Premier League, City e lider detaşat, având 8 puncte peste a doua clasată, Manchester United. Cele două rivale se vor întâlni weekend-ul viitor, pe Old Trafford.