• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Echipa de rezerve a lui Arsenal a făcut spectacol în meciul cu Leicester, unul câştigat cu 3-0. Eddie Nketiah şi-a trecut în cont un hat-trick, dar la a treia reuşită un rol important l-a avut "micul Kroos", Vlad Dragomir.

Decarul român şi-a trecut în cont un assist de clasă: a centrat de pe loc, din careul de 16 metri, pe poziţie viitoare, iar Nketiah a avut de îndeplinit o simplă formalitate, trimiţând mingea în poartă din câţiva metri.

 

Vlad Dragomir rămâne în atenţia naţionalei şi are toate şansele să debuteze în 2017, la doar 18 ani. Nu e singurul român din Anglia care e urmărit îndeaproape de scouterii lui Daum - în atenția lor mai sunt Marco Dulca (17 ani, Swansea) și Florin Gardoș (28 de ani, Southampton).

Ajuns în urmă cu mai bine de un an la Arsenal, Vlad Dragomir s-a antrenat şi cu echipa mare după ce a fost remarcat de Arsene Wenger. În acest sezon, acesta a adunat 12 meciuri în toate competiţiile cu echipa U23 a "tunarilor", trecându-şi în cont un gol şi un assist.