• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Dejan Lovren, fundașul croat al lui Liverpool, a avut parte de un start dificil de sezon pe ”Anfield” și a fost luat în vizor de un fan al ”cormoranilor” care l-a amenințat pe rețelele de socializare.

Croatul a avut un început dificil de sezon pe Anfield și prestația din înfrângerea de acum două etape cu Tottenham a întrecut măsura unui fan. Fundașul croat de la Liverpool a dezvăluit amploarea amenințărilor pe care le-a primit pe social media. Lovren le-a arătat jurnaliștilor englezi prezenți la o sesiune de antrenamente din cursul zilei de marți ce amenințări a primit de la un utilizator, care este un fan al echipei Liverpool. Ultimul mesaj de acest fel primit pe Instagram spunea: ”O să-ți ucid familia, croatule”.

Lovren, care are doi copii mici, Elene și Josip, împreună cu soția Anita, a răspuns: "Nu mă deranjează când vorbesc despre mine, pot spune cât de multe vor. Dar nu pot să ignor când familia mea este amenințată, nu pot și nu voi accepta asta, este dezgustător”.

Următorul meci al lui Liverpool este cel de pe teren propriu cu Maribor din cadrul grupelor Ligii Campionilor de miercuri seară.