• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Manchester United este singura echipă din cele mai importante cinci ligi europene care încă nu a primit niciun gol pe teren propriu, în acest sezon.

Echipa lui Jose Mourinho a jucat cinci meciuri pe teren propriu, în actuala stagiune, în Premier League și le-a câștigat pe toate fără ca David de Gea să fie învins. Pe lângă acestea, United a mai jucat pe Old Trafford o partidă din UEFA Champions League și una din Cupa Ligii Angliei. În această din urmă, ”diavolii” au încasat și singurul gol acasă, din partea divizionarei secunde, Burton Albion.

Meciurile disputate acasă de Manchester United în acest sezon:

4-0 cu West Ham United, Premier League
2-0 cu Leicester City, Premier League
3-0 cu FC Basel
4-0 cu Everton, Premier League
4-1 cu Burton Albion
4-0 cu Crystal Palace, Premier League
1-0 cu Tottenham Hotspur, Premier League

Dacă pe Old Trafford a câștigat tot, echipa lui Mourinho a ratat victoria de trei ori în deplasare, de fiecare dată în Premier League. Este vorba despre meciurile de la Stoke (2-2), Liverpool (0-0) și Huddersfield (1-2).

Din acest motiv, Manchester United ocupă locul secund în campionat și se află la cinci puncte în urma rivalei din oraș, City, care ocupă primul loc.

Victoria cu Tottenham, venită după golul marcat de Anthony Martial, a venit după ce ”diavolii” au adunat doar un punct în precedentele două meciuri. Asta l-a determinat pe Jose Mourinho să le facă semn să tacă celor care l-au contestat pe noi. După joc, portughezul a ținut să spună că se bucură foarte mult că a reușit să câștige contra lui Spurs, dar că gestul său nu i se adresa lui Mauricio Pochettino.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT