• Tenis: Turneul Campioanelor: Elina Svitolina - Caroline Wozniacki (16:30), ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Chelsea a avut o primă parte de sezon foarte slabă şi londonezii au transferat un jucător de clasă pentru a rezolva problemele din atac: Alexandre Pato a fost împrumutat de la Corinthians până la finalul acestui sezon.

Pentru cele 6 luni petrecute pe Stamford Bridge, vârful brazilian va fi recompensat cu 950.000 de euro, o sumă mică, ţinând cont că salariul lunar al lui Eden Hazard este de 1,15 milioane de euro.

"Sunt foarte fericit că am semnat pentru Chelsea. Este un vis devenit realitate. De-abia aştept să îmi cunosc colegii şi sunt nerăbdător să joc. Îi mulţumesc lui Chelsea pentru ajutor şi sper să mă revanşez pentru această încredere arătată de club", a spus Pato, în primul interviu în calitate de jucător al lui Chelsea.

Atacantul în vârstă de 26 de ani a fost împrumutat la Sao Paulo în 2014 şi în 2015, iar în ultimul an a reuşit să înscrie 26 de goluri în toate competiţiile.

Pato a mai evoluat în Europa la AC Milan, în perioada 2007-2013, reuşind să câştige un titlu în Serie A TIM şi o Supercupă a Italiei alături de rossoneri.