• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Florin Gardoș este tot mai aproape de o plecare de la Southampton, clubul care l-a cumpărat în urmă cu 3 ani și jumătate, pentru 7,5 milioane de euro.

Fundașul central a fost la un pas să ajungă la CFR la începutul acestui sezon, dar mutarea a picat. Acum, Gardoș a stârnit interesul echipelor din Turcia și din Qatar, după cum anunță Sport.ro, care a notat și că Southampton plănuiește să îi rezilieze românului înțelegerea în ianuarie, când ar intra în ultimele 6 luni de contract.

Cu toate acestea - fotbalistul care va împlini 29 de ani duminică, pe 29 octombrie - ar prefera să rămână în Vestul Europei.

"Şansele să joc în noul sezon de Premier League sunt foarte mici, iar acum nu-mi rămâne decât să mă pregătesc cât pot de bine şi să aştept următoarea perioadă de transferuri, în iarnă", scria Florin Gardoș pe contul său de Facebook, la începutul lunii septembrie.

În 2014, Gardoş a fost vândut la Southampton, în schimbul a 7,5 milioane de euro, însă internaţionalul român a suferit o accidentare gravă la genunchi în vara anului următor, apoi a avut o serie de alte probleme medicale, din cauza cărora a evoluat foarte puţin.

În cei trei ani petrecuţi alături de "Sfinţi", Gardoş a evoluat doar de 18 ori în toate competiţiile. Contractul său cu echipa antrenată în prezent de argentinianul Mauricio Pellegrino este valabil până în vara lui 2018.