• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Pentru a treia oară la rând, Costel Pantilimon a fost lăsat doar pe bancă de noul manager al lui Sunderland, Sam Allardyce. Cu italianul Mannone între buturi, Sunderland a obținut însă o victorie extrem de importantă în lupta pentru evitarea retrogradării și a învins-o cu 3-1 pe ultima clasată din Premier League, Aston Villa.

Partida s-a decis în ultima parte. Van Aanholt a deschis scorul în minutul 30, Gil a egalat apoi după pauză, însă Jermain Defoe a fost decisiv pentru gazde, după dubla reușită în minutele 72 și 90+2.

După a 4-a victorie a sezonului, Sunderland este acum la doar 4 puncte de locul 17, care asigură menținerea în prima ligă din Anglia, poziție pe care se află Swansea, echipă învinsă sâmbătă de Manchester United, 1-2.

Revelația Leicester City n-a reușit decât un 0-0 pe teren propriu cu Bournemouth, după ce echipa lui Ranieri a avut mai bine de o jumătate de oră un om în plus, gazdele ratând și un penalty, prin Mahrez, în minutul 59.

Astfel, Leicester City este acum la 2 puncte în spatele liderului Arsenal, care a învins-o greu pe codașa Newcastle United, scor 1-0, prin reușita semnată de Koscielny, în minutul 72. A fost a 9-a victorie la rând a lui Arsenal în fața celor de la Newcastle, în campionatul Angliei.

Rezultatele etapei a 20-a din Premier League:

West Ham - Liverpool 2-0
Arsenal - Newcastle 1-0
Leicester City - Bournemouth 0-0
Manchester United - Swansea 2-1
Norwich City - Southampton 1-0
Sunderland - Aston Villa 3-1
West Bromwich - Stoke City 2-1