• Tenis WTA Wuhan (Digi Sport 2, 24 - 30 septembrie)
  • Handbal masculin, Champions League: Dinamo - Kadetten (miercuri, 19:00, Digi Sport 2)

Chelsea are un sezon excelent până acum în Premier League, poate și pentru că se poate axa pe campionat, după ce a ratat prezența în cupele europene, în sezonul trecut.

Antonio Conte a avut un început dificil pe banca lui Chelsea, însă acum se descurcă de minune, fiind lider în Anglia. Italianul are 7 victorii consecutive în Premier League și este cel mai de succes antrenor al londonezilor din ultimii 10 ani. Mai mult, Conte a pus la punct o defensivă aproape perfectă, din moment ce a încasat un singur gol în acest interval, chiar în uiltima etapă, contra celor de la Spurs (2-1).

Conte calcă pe urmele lui Mourinho, care a adunat 9 succese la rând în sezonul 2006-2007, unul în care Chelsea a terminat însă doar pe locul al doilea, la 6 puncte în spatele liderului Manchester United.

PROGRAMELE CANALELOR DIGI SPORT

De atunci, Mourinho a mai trecut o dată pe banca lui Chelsea, între 2013 și 2015, însă nu a mai putut repeta performanța din primul mandat. În ultimii 10 ani, Chelsea a fost antrenată de mulți antrenori de top, precum Scolari, Hiddink (în două rânduri), Ancelotti, Villas-Boas și Benitez.

Seria incredibilă a lui Chelsea:

Hull - Chelsea 0-2
Chelsea - Leicester 3-0
Chelsea - Man. United 4-0
Southampton - Chelsea 0-2
Chelsea - Everton 5-0
Middlesbrough - Chelsea 0-1
Chelsea - Tottenham 2-1

În altă ordine de idei, Chelsea este echipa care a adunat cele mai multe puncte în Premier League în 2016 (61), depășindu-le pe Arsenal, Liverpool și Man. City (60).