• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Manchester City şi FC Barcelona ar putea fi protagonistele unui duel de mercato pentru transferul lui Joshua Kimmich, de la Bayern Munchen.

Antrenorul "cetăţenilor", Pep Guardiola, îl cunoaşte bine pe tânărul internaţional german, pe care l-a pregătit la Bayern, în timp ce conducerea Barcelonei îl consideră o soluţie datorită versatilităţii sale.

Jucătorul de 22 de ani poate evolua pe orice post în apărare, dar a fost folosit de multe ori şi la mijlocul terenului. Şi din acest motiv, preţul său nu este deloc unul mic. Sport Bild susţine chiar că nici 50 de milioane de euro nu ar fi o sumă suficientă pentru transferul lui Kimmich.

"Joshua are o mare valoare de piaţă. Şi cred că Bayern nu va renunţa la el nici măcar pentru 50 de milioane de euro", a explicat directorul sportiv al bavarezilor, Michael Reschke.

Datorită relaţiei sale foarte bune cu Guardiola, care l-a promovat la Bayern, numele lui Kimmich a fost vehiculat în mai multe rânduri pentru un transfer la Manchester City, mai ales că germanul nu s-a înţeles grozav cu fostul antrenor, Carlo Ancelotti.

Cu toate acestea, plecarea tehnicianului italian pare să fi adus mai multă linişte la Bayern, dar şi pentru Kimmich, care nu ar fi tentant de o despărţire de actualul lider din Bundesliga.