• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Manchester City este în continuare lider în Premier League, dar Pep Guardiola a ratat șansa să intre în istoria campionatului Angliei, după 0-2 pe terenul celor de la Tottenham, formație care a venit acum la un singur punct în spatele echipei care a eliminat-o pe Steaua din UEFA Champions League.

Pep Guardiola putea să devină primul antrenor din Premier League care începe un sezon cu 7 victorii consecutive. "Cert este că am avut probleme! Ei (n.n. Tottenham) au fost mereu cu un pas în fața noastră și avem multe de învățat după acest meci. Pot să spun și că regret unele decizii pe care le-am luat. Este normal să mai și pierzi, nu credeam că putem rămâne invincibili. O înfrângere te poate ajuta să devii mai bun. Nici măcar o campioană nu este perfectă", a spus managerul lui City.

Tottenham a rămas singura echipă fără înfrângere din Anglia, iar Guardiola crede că londonezii se pot bate la titlu. "Ei s-au luptat pentru titlu în sezonul trecut și știam că sunt o echipă agresivă. De ce să nu poată câștiga campionatul? Sunt multe echipe în situația asta, iar Tottenham este cu siguranță una dintre ele", este convins fostul manager al lui Bayern.

Pe 15 octombrie, după pauza prilejuită de meciurile echipelor naționale, City o va întâlni pe Everton, pentru ca apoi Guardiola să revină ca adversar al Barcelonei, pe Camp Nou, în grupele UEFA Champions League.