• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

UPDATE 18:51 Somat de Pep Guardiola să-și ceară scuze public dacă dorește ca Yaya Toure să mai primească șanse de a juca pentru Manchester City, agentul mijlocașului ivorian a reacționat dur la adresa managerului "cetățenilor".

"Îmi voi cere scuze lui Guardiola atunci când și el îi va cere scuze fostului manager al lui City, Manuel Pellegrini, pentru ce i-a făcut", a atacat Dimitri Seluk, care nu s-a oprit aici.

"Guardiola a câștigat câteva meciuri și se crede rege" și "Pot spune ce vreau despre Guardiola, el nu mă poate opri", au fost alte replici ale agentului lui Yaya Toure pentru fostul antrenor al Barcelonei și lui Bayern Munchen.

 

 


 

Lăsat în afara lotului lui Manchester City pentru Liga Campionilor și tras pe linie moartă în competițiile interne, Yaya Toure și-a anunțat recent retragerea din echipa națională a Coastei de Fildeș și pare ca nu va mai juca prea curând nici pentru formația pregătită de Pep Guardiola.

Antrenorul lui Manchester City a dat o replică extrem de acidă după ce agentul ivorianului a anunțat că Pep i-a umilit clientul. Mai mult Dmitri Seluk a precizat că dacă trupa de pe Etihad nu va reuși să câștige Liga Campionilor, Guardiola trebuie să aibă curajul necesar pentru a-și cere scuze și a recunoaște că a greșit atunci când nu a inclus în lot un jucător de valoarea lui Yaya Toure.

"A fost o decizie extrem de grea pentru mine să nu-l includ pe Yaya în lotul pentru Liga Campionilor, pentru că îl cunosc, este un băiat bun, dar trebuia să fac o listă. Apoi, a venit agentul lui și a vorbit despre treaba asta. În acel moment Yaya și-a pierdut locul în echipa nostră. Bineînțeles, lucrurile se vor schimba și el va mai juca pentru City dacă domnul Dmitri Seluk va organiza o conferință de presă și își va cere scuze în primul rând clubului, apoi coechipierilor lui Yaya și nu în ultimul rând antrenorului echipei. Atunci când se va întâmpla asta, Yaya va face parte din nou din grupul nostru și va primi aceleași șanse ca restul jucătorilor. Eu, ca antrenor, nu pot să accept astfel de momente. Știu că Dmitri Seluk îl iubește pe Yaya, dar cum ar fi dacă fiecare agent ar ieși în presă și ar face asemenea declarații în momentul în care clientul său nu joacă. Deci dacă Dmitri Seluk ține la Yaya Toure ar trebui să-și ceară scuze. Nu pot să-mi imaginez de exemplu, în perioada în care eram fotbalist, agentul meu să iasă în presă și să spună diverse lucruri despre Johan Cruyff. Poate acum este o nouă eră și lucrurile se schimbă, dar în această privință eu sunt un om de modă veche" a declarat Guardiola în cadrul unei conferințe de presă.

269 de meciuri a jucat Yaya Toure pentru Man. City
72 de goluri a marcat ivorianul la echipa engleză
45 de pase decisive a oferit Yaya Toure la City
16.000.000 de euro e cota lui Yaya
30.06.2017 e data la care expira contractul lui Yaya cu City