• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Gerard Pique a devenit subiect de glume pe internet, după ce a publicat o fotografie alături de Neymar şi mesajul "Se queda" (Rămâne), în perioada în care zvonurile despre plecarea brazilianului de la FC Barcelona la Paris St. Germain se înmulţiseră.

Cum Neymar a ajuns în cele din urmă pe Parc des Princes, în schimbul unei sume record (222 de milioane de euro), fundaşul catalanilor a fost ironizat inclusiv de unii dintre colegii săi. Acum, pe listă intră şi portarul lui Chelsea, Thibaut Courtois.

Belgianul care apără poarta campioanei Angliei a publicat la rândul său pe Instagram o fotografie în care ridică trofeul Premier League împreună cu Diego Costa, alături de acelaşi mesaj deja viral, "Se queda".

Atacantul naţionalei Spaniei este în conflict cu antrenorul londonezilor, Antonio Conte, care nu-l mai doreşte la echipă. Deşi jucătorul a încercat să forţeze un transfer la Atletico Madrid, fosta sa echipă, a rămas pe Stamford Bridge, iar Courtois a "sărbătorit" finalul perioadei de mercato cu ironia la adresa lui Pique.

Totuşi, dincolo de gluma goalkeeperului, rămâne de văzut care va fi situaţia lui Diego Costa la Chelsea, în condiţiile în care jucătorul de 28 de ani a declarat că a fost tratat ca un criminal de oficialii "albaştrilor" şi că nu mai doreşte să se întoarcă la Londra.