• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Chelsea promite să facă totul pentru transferul lui Antoine Griezmann, iar planul campioanei Angliei este să-l ia în iarnă pe starul lui Atletico.

În ecuație ar intra și Diego Costa, care nu mai este dorit de Antonio Conte la Chelsea. Acesta ar urma să revină în Spania în ianuarie, atunci când expiră interdicția la transferuri a madrilenilor.

În plus, în iarnă, clauza lui Griezmann ar scădea la aproximativ 100 de milioane de euro, o sumă pe care Chelsea ar fi dispusă să o plătească, având în vedere valoarea starului francez.

În perioada de mercato care s-a încheiat recent, Griezmann a fost dorit insistent de Barcelona, după despărțirea catalanilor de la Neymar. Diego Simeone, antrenorul lui Atletico, a comentat la vremea respectivă interesului venit din partea Barcelonei. ”Nu îmi este frică de un asemenea interes. Nu pot să mă simt altfel decât fericit când jucătorii pe care îi antrenez intră în atenţia celor mai bune echipe din lume".

În această vară, Chelsea a ratat transferuri importante, astfel încât venirea lui Griezmann este acum cel mai important obiectiv. Campioana Angliei nu l-a putut aduce pe Romelu Lukaku, ajuns la Manchester United, dar l-a ratat și pe Oxlade-Chamberlain, pe care Klopp l-a convins să joace pentru Liverpool.

Londonezii speră să obțină în jur de 54 de milioane de euro în schimbul lui Costa, astfel încât ambele părți să fie mulțumite de pe urma acestei afaceri.