• Finala Cupei României: Astra - Voluntari sâmbătă, 27 mai, (Digi Sport 2), ora 20:45
  • Finala Cupei Angliei şi finala Cupei Spaniei: Arsenal - Chelsea (Digi Sport 1), sâmbătă, 27 mai, ora 19:30, Barcelona - Alaves (pe Digi Sport 1), ora 22:30

Deși Zinedine Zidane este convins că Real Madrid nu îl va pierde pe Cristiano Ronaldo, spaniolii se gândesc și la o eventuală plecare a portughezului. Madrilenii au pus ochii pe Harry Kane, însă Mauricio Pochettino, antrenorul lui Tottenham, a ținut să răspundă indirect Realului, fiind convins că internaționalul englez va continua cu Spurs.

"Kane este unul dintre cei mai buni atacanți din lume și nu mă surprinde dacă unele cluburi mari s-au interesat, deja, de el. Totuși, Harry nu este de vânzare! El vrea să rămână aici, la Tottenham. Clubul nu vrea să-l vândă, este și dorința jucătorilor să continue cu noi. Dacă ar fi vrut să plece, existau șanse să se ducă în altă parte.

Harry este într-o formă excelentă, mental și din punct de vedere fizic este la cel mai înalt nivel și suntem foarte mulțumiți de el", a spus Mauricio Pochettino.

Duminică, Tottenham joacă împotriva lui Leicester City, într-unul dintre cele mai așteptate meciuri din turul 3 al Cupei Angliei.

25 de milioane de euro este cota lui Kane, conform transfermarkt.de