• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Mauricio Pochettino, managerul lui Tottenham, care a terminat sezonul trecut pe poziția secundă în Premier League, vrea ca ceilalți manageri din campionatul englezesc să-și arate respectul, fără a mai vorbi despre clubul londonez. Antonio Conte, managerul de la Chelsea și lusitanul de pe banca lui Manchester United, Jose Mourinho, sunt cei vizați de Pochettino asta după ce au vorbit despre Tottenham în această săptămână.

Conte a afirmat că așteptările celor de la Spurs nu sunt la fel de mari ca la alte echipe și spre deosebire de sezonul trecut, anul acesta nu vizează un loc anume în clasament, asta în timp ce Mourinho crede că Pochettino stă foarte liniștit după ce a cedat puțini fotbaliști. ”Nu sunt un manager căruia să-i placă să vorbească despre un alt club sau despre un alt manager”, a spus Pochettino. ”Îmi place să arăt respect. Mă aștept la același lucru de la cei care concurează cu noi, să ne arate puțin respect”. Tottenham nu a câștigat titlul în Premier League din anul 1961, în timp ce ultimul lor trofeu major este Cupa Ligii Angliei, dobândită în 2008. În această vară, Tottenham speră să cumpere un jucător, asta în timp ce Manchester City, Chelsea și Manchester United au cheltuit fiecare peste 200 de milioane de lire sterline.

Pochettino a spus că ”pentru diferite cluburi care au cheltuit mulți bani, așteptările și presiunile sunt masive, pentru noi este același lucru, este presiunea și ambiția noastră de-a câștiga. Credeți că Tottenham trebuie să cheltuiască în această vară sume mari pentru a face transferuri? Vom aduce fotbaliști atunci când momentul este potrivit”.