• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Managerul lui Tottenham Hotspur, Mauricio Pochettino i-a răspus lui Pep Guardiola, după ce catalanul a făcut o declarație pe care a considarat-o lipsită de respect față de echipa din nordul Londrei, înaintea etapei a opta din Premier League.

El a fost parte al unui mare succes al Barcelonei și nu am spus niciodată că a fost echipa lui Lionel Messi”, a spus Pochettino, în replică, după ce managerul lui Manchester City a spus despre Spurs că este ”echipa lui Harry Kane”.

Este abia septembrie. Chelsea a câștigat 15 meciuri la rând în sezonul trecut, au fost imbatabili și au câștigat campionatul. Bineînțeles, acum au mici probleme, pentru că joacă o dată la trei zile, asta este mult mai complicat pentru echipe. Dar o avem și pe United și am văzut din nou echipa lui Harry Kane marcând în fiecare dată câte două sau trei goluri”, a fost declarația completă făcută de Guardiola, atunci când a vorbit despre rivalele lui Manchester City în lupta pentru titlu.

Nu mă afectează pe mine, dar, în realitate, a fost foarte nerespectuos față de mulți oameni. Toată lumea merită recunoștință. Când lumea vede cuvintele sale, este neplăcut, iar pentru mulți jucători de aici este ciudat. N-a fost ceva lipsit de respect față de mine, dar a fost o afirmație deloc necesară pentru mulți oameni”, a mai spus Mauricio Pochettino referitor la vorbele lui Guardiola.

Etapa a opta din Premier League va debuta cu derby-ul Liverpool - Manchester United. Apoi, Manchester City va juca împotriva lui Stoke City, iar Tottenham Hotspur, cu Bournemouth.