• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Paul Pogba s-a transferat de la Juventus la Manchester United pentru suma record pentru fotbalul mondial: 105 milioane de euro. Totuşi, soarta mijlocaşului de 23 de ani putea fi alta. Pogba a avut şanse mari de a ajunge la Barcelona.

"Anul trecut, am ajuns la o înţelegere cu Juve: dacă l-ar fi vândut în perioada de transferuri de vara trecută, Barcelona avea prioritate, era prima opţiune. Braida ne-a ajutat să avem acea prioritate, dar Juve nu a vrut să îl vândă şi nu am insistat prea mult.

Eram într-o perioadă electorală şi un transfer de un asemenea calibru nu putea fi făcut de o conducere provizorie", a recunoscut Albert Soler, directorul sportiv al grupării de pe Camp Nou.

În această vară, catalanii au ales să renunţe la pista "Pogba", în locul lui ajungând sub comanda lui Luis Enrique alţi doi mijlocaşi de perspectivă: Denis Suarez şi Andre Gomes.

Suma de transfer a lui Pogba a depăşit-o pe cea a lui Gareth Bale, cumpărat în 2013 de Real Madrid de la Tottenham pentru 100 de milioane de euro, record până în acest an.

A fost pentru prima oară în ultimii 20 de ani când un club din Anglia a bătut recordul în materie de sume de transfer. Ultimul a fost Newcastle, care a plătit 15 milioane de lire sterline, în 1996, pentru Alan Shearer.