• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Una dintre legendele de pe Old Trafford, Paul Scholes, este de părere că francezul încearcă să facă prea multe pe teren, pentru a-l impresiona pe Jose Mourinho, cum Lionel Messi a făcut pentru Barcelona.

Fostul mijlocaş crede că internaţionalul francez trebuie să se concentreze pe jocul său, care l-a făcut să iasă în evidență în Serie A. "Pogba pare să fie peste tot pe teren, uneori. Cred că încearcă să facă prea multe cu mingea", a declarat Scholes, după ce United a pierdut cu Feyernoord în Europa League.

"Încearcă să joace cât pentru trei sau patru jucători, în loc să acționeze simplu. Nu cred că este jucătorul pentru care Manchester United a plătit. Ei nu au cumpărat un Messi. Așa că să nu mai încerce să se comporte ca el. Ei au cumpărat un jucător puternic, la mijloc, care poate controla mingea”, a spus fosta legendă a lui United.

Dinainte să revină pe Old Trafford, Paul Scholes a fost de părere că francezul nu merită suma de bani. 
"Este un tânăr foarte talentat. Am jucat alături de el şi ştiam cât de bun e. A jucat în prima echipă o dată sau de două ori, dar, din ce înţeleg, a cerut prea mulţi bani. Voia prea mulţi bani, ţinând cont de vârsta lui şi de faptul că nu era un jucător din prima echipă.

De acord, a plecat şi a realizat lucruri importante şi şi-a îmbunătăţit cu siguranţă jocul. Dar încă are nevoie să mai progreseze pentru a deveni un jucător care să merite 100 de milioane", a declarat Scholes.

Fostul mijlocaş crede că internaţionalul francez trebuie să înscrie 50 de goluri pe sezon, pentru a merita o investiţie atât de mare în transferul său.
"Nu cred că valorează 100 de milioane. Pentru o astfel de sumă de bani, vrei pe cineva care să marcheze 50 de goluri în fiecare sezon, aşa cum fac Ronaldo sau Messi. Pogba nu este încă nici măcar aproape să merite aceşti bani", a explicat Scholes.