• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Jose Mourinho surprinde din nou înaintea partidei lui Manchester United cu Fenerbahce, din Europa League.

Managerul portughez a anunţat că vedetele Paul Pogba şi Zlatan Ibrahimovic nu au locul garantat în primul 11 al "diavolilor'.

"Nimeni din echipă nu e intangibil, niciun jucător nu are postul de titular asigurat. Spiritul, mândria, dăruirea pentru club şi respectul pentru fani trebuie să fie intangibile, nu jucătorii", a declarat "The Special One".

Lusitanul avea altă părere în perioada petrecută pe banca lui Chelsea, atunci când i-a declarat intangibili pe John Terry, Frank Lampard şi Didier Drogba.

"Asta s-a întâmplat în urmă cu 11 ani. Era o situaţie diferită, un alt Premier League. Chelsea era cea mai bună echipă de departe, era o altă poveste", a comentat Mourinho.

Zlatan Ibrahimovic n-a înscris niciodată în ultimele patru meciuri de campionat, după ce punctase de patru ori în primele patru partide din Premier League, iar presa engleză a început deja să îl critice.

Paul Pogba e încă departe de pretenţiile avute de la un fotbalist care a costat 105 milioane de euro în vară: a înscris doar o dată în nouă jocuri pentru Manchester United.