• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Fereastra de transferuri s-a încheiat, dar încă se aud ecourile ratării transferului lui Coutinho de la Liverpool la Barcelona.

După ce catalanii au acuzat că li s-au cerut 200 de milioane de euro în schimbul brazilianului, britanicii au infirmat această variantă, precizând că nu s-a pus problema să ceară o asemenea sumă, pentru că jucătorul nu a fost de vânzare în niciun moment.

Odată încheiată această "telenovelă", jucătorul se vede nevoit să continue sub comanda lui Jurgen Klopp, după ce a cerut clubului să negocieze pentru transferul pe care el și l-ar fi dorit pe Camp Nou.

Coutinho a ratat 5 meciuri ale lui Liverpool din cauza unei accidentări la spate, dar la națională a jucat fără probleme și chiar a marcat un gol în victoria cu 2-0 obținută de Brazilia cu Ecuador, în preliminariile sud-americane pentru Cupa Mondială din 2018. Cealaltă reușită îi aparține unui jucător pe care Barcelona a reușit să îl transfere în această vară: Paulinho.

Klopp (50 de ani) pare să nu țină cont de ardoare cu care Coutinho (25 de ani) și-a dorit să plece și nici de starea brazilianului, despre care Neymar, colegul său de la națională și tototdată omul pe care ar fi trebuit să îl înlocuiască pe Camp Nou, a spus că "este foarte trist" după ratarea transferului.

"Încă avem un jucător foarte bun în echipă, care poate să joace. Nu credeți că dacă există oferte, în minutul imediat următor apariției trebuie să se încheie afacerea. Nu suntem ca în romanele lui George Orwell, unde toată lumea știe imediat totul. Suntem exact în situația pe care ne-am dorit-o", a spus Jurgen Klopp, potrivit germanilor de la Sport1.