• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Swansea a ajuns la 5 înfrângeri în 7 etape de Premier League, iar eșecul cu Liverpool (1-2) i-a fost fatal italianului Francesco Guidolin, care a fost dat afară de galezi, ajunși pe locul 17 în campionatul Angliei. Swansea s-a despărțit și de ceilalți oameni din staff-ul lui Guidolin: Diego Bortoluzzi, Gabrielle Ambrosetti și Claudio Bordon.

Guidolin a fost îndepărtat de Swansea chiar în ziua în care împlinește 61 de ani, fostul antrenor al lui Udinese, Parma, Palermo, Genoa sau Bologna fiind primul care pățește asta în istoria Premier League. Până să ajungă în Premier League, în luna ianuarie a acestui an, Francesco Guidolin a mai avut o singură experiență în afara Italiei, după ce între 2005 și 2006 a pregătit-o pe Monaco.

În locul lui Guidolin, Swansea l-a adus pe Bob Bradley, fost selecționer al Statelor Unite, între 2006 și 2011. În ultimii ani, el a pregătit naționala Egiptului, pentru ca apoi să antreneze două echipe de club: Stabaek și Le Havre.

Bob Bradley va avea parte de un debut infernal. Pe 15 octombrie, după pauza prilejuită de meciurile din preliminariile CM 2018, Swansea o va întâlni pe Arsenal, în deplasare.