• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Nici nu a început bine noul an că primul transfer de marcă este aproape de a fi parafat. Presa din Anglia scrie că Manchester United este la un pas de a semna contractul cu mijlocașul de 22 de ani al lui Lazio Felipe Anderson, pentru care va plăti 47 de milioane de euro (35 de milioane de lire sterline).

Cu 17 meciuri jucate în acest sezon în Serie A, brazilianul a marcat 4 goluri și a oferit un assist, iar în Europa League a avut un gol. Mijlocașul este pe lista lui United încă de anul trecut, Louis Van Gaal fiind un mare admirator al sudamericanului coleg cu Ștefan Radu la Lazio.

Perioada de mercato din iarnă în Anglia începe oficial de sâmbătă, 2 ianuarie, iar jurnaliștii englezi susțin că Felipe Anderson va semna un contract pe cinci sezoane cu gruparea de pe Old Trafford, devenind primul transfer al ”diavolilor roșii” în acest mercato.

Lazio, pe lângă suma importantă de bani pe care o va lua pentru brazilianul sosit în vara lui 2013 pe Olimpico, are deja o variantă de înlocuire pentru Felipe Anderson. Este vorba tot de un brazilian, Bernard, de la echipa lui Mircea Lucescu, Șahtior Donețk, scrie La Repubblica.