• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Poveste amuzantă apărută astăzi în presa britanică. Un fan al lui United a avut parte de o surpriză enormă când a deschis cutia de pizza livrată la domiciliu. Feliile formau chipul lui Guardiola, antrenorul marii rivale, City.

James Haggerty, un împătimit fan al "diavolilor" a avut parte de o întâmplare ilară, care pe el însă mai degrabă l-a înspăimântat. Dincolo de dragostea pentru United, suporterul nutreşte în egală măsură sentimente de antipatie pentru "cetăţeni", rivalii din oraş.

Nu mică i-a fost mirarea acestuia să constate că, în cutia de pizza comandată zilele trecute, feliile erau astfel aliniate încât formao o imagine ce părea să completeze, ca un puzzle, chipul lui Guardiola.

"Când am deschis cutia de pizza, am simţit că îmi vine rău. Pep se uita la mine. Era acolo, în brânza topită. Era sa scap mancarea din mână. O urăsc pe City, iar acum nu mai pot să comand niciodată pizza. De fiecare dată când mă gândesc la pizza văd faţa lui Guardiola!", a spus Haggerty pentru Sunday Sport.

 

Acum, James se gândeşte mai în glumă mai în serios să ceară 5000 de lire compensaţie pizzeriei care l-a expus la o asemenea întâmplare.