• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Internaţionalul ecuadorian Antonio Valencia, jucătorul echipei engleze de fotbal Manchester United, a suferit o fractură la un braţ şi va fi supus unei intervenţii chirurgicale, a anunţat sâmbătă clubul său. 

Titular indiscutabil de la debutul sezonului în formaţia pregătită de Jose Mourinho, fundaşul în vârstă de 31 ani va fi înlocuit cu Matteo Darmian în unsprezecele pe care gruparea de pe Old Trafford îl va alinia sâmbătă în partida cu Burnley. 

Accidentarea lui Valencia reprezintă o lovitură dură pentru Mourinho, care avea îi deja pe lista jucătorilor indisponibili pe fundaşii centrali Eric Bailly şi Chris Smalling. 

"Sunt trei jucători care au fost titulari în aproape toate meciurile din Premier League, iar acum sunt toţi absenţi în acelaşi timp", a comentat Jose Mourinho. 

"Acesta este fotbalul. E o oportunitate pentru ceilalţi jucători. Avem încredere în Darmian şi în Marco Rojo", a adăugat antrenorul lui Manchester United. 

Agerpres