• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Cesc Fabregas s-a lovit aseară, după meciul excelent făcut în tricoul lui Chelsea cu United, scor 1-0, de o "propunere indecentă" din partea unei fane. Fotbalistul i-a răspuns, explicându-i că nu există vreo şansă să îi onoreze invitaţia.

De multe ori fanii sunt în stare de orice să îşi întâlnească idolii. O tânără care simpatizează cu Chelsea a fost extrem de bucuroasă de rezultatul de derby, dar mai ales de prestaţia lui Fabregas, încât a dus pasiunea pentru culori la un alt nivel.

La scurt timp după meci, aceasta i-a trimis pe twitter o propunere mai puţin obişnuită mijlocaşului campioanei Angliei.

"Um @cesc4official, baby ar fi uimitor dacă aş putea petrece noaptea cu tine. Ce spui?", a scris tânăra.

Probabil că nu este primul mesaj de acest gen primit de spaniol, însă de data asta a şi răspuns provocării. Evident, nu i-a dat curs, ci a oferit un răspuns care s-a viralizat rapid în mediul online.

"Nu, mulţumesc. Soţia mea e la ani lumină de oricine altcineva", a fost afirmaţia ibericului.

Daniella Semaan şi Fabregas formează un cuplu din 2011. Cei doi au împreună trei copii: Lia (4 ani), Capri (2 ani) şi Leonardo (născut anul acesta). Anterior, Daniella a fost căsătorită timp de 13 ani cu Elie Taktouk, având împreună cu acesta doi copii.

Vezi mai jos o galerie foto cu Daniella Semaan în rol principal