• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Considerat cel mai bun atacant al lumii la un moment dat, Radamel Falcao este de nerecunoscut în ultimele sezoane, nereuşind să-şi revină după ce a suferit accidentarea din cauza căreia a ratat Cupa Mondială din Brazilia.

Experienţele din Premier League, de la Manchester United şi Chelsea, s-au dovedit nişte eşecuri răsunătoare, iar columbianul de 29 de ani ia în calcul posibilitatea de a reveni în La Liga, unde a mai jucat pentru Atletico Madrid, în încercarea de a-şi relansa cariera.

Potrivit Daily Mirror, Valencia şi-a manifestat interesul pentru Falcao şi este dispusă să-i ofere sud-americanului o oportunitate de a-şi regăsi forma de altădată.

Columbianul este împrumutat de Monaco la Chelsea, dar echipa de pe Stamford Bridge, pentru care a marcat o singură dată în 11 apariţii, are opţiunea de a întrerupe colaborarea, un scenariu probabil în luna ianuarie.

Fostul golgheter al lui FC Porto şi Atletico Madrid îşi doreşte să joace constant şi să revină la forma care l-a consacrat pentru a-şi recâştiga şi locul în naţionala Columbiei, care ocupă locul 6 în preliminariile Cupei Mondiale 2018, zona America de Sud.

Falcao a jucat în primele două partide din calificări, în octombrie, însă a intrat de fiecare dată din postura de rezervă, pe finalul meciurilor cu Peru (2-0) şi Uruguay (0-3).