• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Liverpool a rămas, în urma meciului de sâmbătă, cu Sunderland, și fără Philippe Coutinho, care a suferit o accidentare urâtă la gleznă. Chiar dacă brazilianul va lipsi cel puțin o lună și jumătate, Sadio Mane va pleca, în ianuarie, la Cupa Africii, iar Danny Ings e ieșit din cărți pentru întreg sezonul, tot din cauza problemelor medicale, Jurgen Klopp nu pare decis să acționeze în perioada de transferuri din iarnă.

Managerul german al ”cormoranilor” a spus că este interesat de întărirea echipei, însă accidentarea lui Coutinho nu-l va determina să acționeze disperat pe piața transferurilor în ianuarie.

Facem diferite lucruri, iar unele dintre ele sunt urmărirea a ceea ce se întâmplă în jur, analizarea jucătorilor și încercarea de a găsi jucători promițători în ligile care nu sunt foarte urmărite.

M-am gândit la fereastra de transferuri înainte de asta (n.r. - accidentarea lui Coutinho). Trebuie să te gândești mereu, să fii pregătit. Noi deja ne-am pregătit pentru vară. Am vorbit despre cantonament, am organizat totul, am făcut tot ce treabuia, chiar dacă vom realiza sau nu transferurile propuse”, a spus Klopp, precizând că va transfera în ianuarie doar dacă un jucător corespunzător va fi disponibil, altfel: ”poate câțiva tineri fotbaliști vor avea șansa să joace din cauză că alții sunt accidentați”.

După accidentarea suferită la ligamentele gleznei piciorului drept, Philippe Coutinho va avea nevoie de o perioadă de recuperare de aproximativ șase săptămâni, ceea ce înseamnă că va rata atât Merseyside Derby, cu Everton, de pe 19 decembrie, cât și duelul cu Manchester City, de pe 31 decembrie.

După duelul cu Leeds United, de marți, din Cupa Ligii, care va fi ÎN DIRECT pe Digi Sport 2, de la 21:45, Liverpool va avea parte de o serie de șase meciuri consecutive în Premier League, inclusiv cel cu ”cetățenii”, de înainte de Anul Nou.