• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Michy Batshuayi a reacționat pe Twitter, după ce, pe un cont pe care apar informații legate de clubul său, Chelsea, a apărut informația cum că belgianul se pregătește să admită faptul că este homosexual. Jucătorul ”albaștrilor” a ținut însă să dezmintă aceste zvonuri.

Michy Batshuayi se pregătește să devină primul jucător din Premier League care recunoaște că este gay, după ce le-a dezvăluit acest lucru și colegilor”, au postat pe Twitter cei de la The Chelsea Daily.

La câteva ore după acest post, Michy Batshuayi a râs pe seama respectivei informații și i-a răspuns scurt autorului: ”Frate, până și mama ta știe că nu e adevărat”.

Despre viața personală a lui Batshuayi nu au apărut foarte multe detalii în presă. Este adevărat însă că belgianul, după transferul în valoare de 40 de milioane de euro, de la Marseille, nu a reușit să ajungă în centrul atenției la Chelsea.

În sezonul trecut, acesta a fost rezerva lui Diego Costa, în timp ce, în actualul, atacantul titular al lui Antonio Conte este Alvaro Morata.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT