• 1. Primul derby al României din 2017 se joacă de Mărțișor, pe Digi Sport 1. Steaua - Dinamo e miercuri, 1 martie, de la ora 20:00
  • 2. Juventus și Napoli se duelează pentru un loc în finala Cupei Italiei. Turul semifinalelor se dispută marți, 28 februarie, de la ora 21:45, pe Digi Sport 2

După ce, în presa catalană (sport.es), s-a vorbit despre interesul Barcelonei pentru Coutinho, a venit și ”răspunsul” lui Liverpool. Potrivit Don Balon, ”cormoranii” contraatacă și vor să-l ia de pe ”Camp Nou” pe Arda Turan. Sursa citată nu oferă însă detalii și despre suma pe care ”cormoranii” ar fi dispuși să o plătească pentru ”șeptarul” echipei din Spania.

Jurgen Klopp și-l dorește pe jucătorul turc încă din iarnă, întrucât, în luna ianuarie, îl va pierde pe Sadio Mane, care va pleca cu naționala Senegalului la Cupa Africii pe Națiuni, care va avea loc în Gabon, între 14 ianuarie - 5 februarie.

Referitor la un transfer al lui Coutinho la Barcelona, lucrurile nu sunt atât de simple. Pe lângă rezistența lui Liverpool, care e dispusă să facă tot ce e posibil pentru a-l păstra pe brazilian, inclusiv să-i propună prelungirea, catalanii trebuie să facă față și concurenței cu Real Madrid.