• Finala Cupei României: Astra - Voluntari sâmbătă, 27 mai, (Digi Sport 2), ora 20:45
  • Finala Cupei Angliei şi finala Cupei Spaniei: Arsenal - Chelsea (Digi Sport 1), sâmbătă, 27 mai, ora 19:30, Barcelona - Alaves (pe Digi Sport 1), ora 22:30

După ce, în presa catalană (sport.es), s-a vorbit despre interesul Barcelonei pentru Coutinho, a venit și ”răspunsul” lui Liverpool. Potrivit Don Balon, ”cormoranii” contraatacă și vor să-l ia de pe ”Camp Nou” pe Arda Turan. Sursa citată nu oferă însă detalii și despre suma pe care ”cormoranii” ar fi dispuși să o plătească pentru ”șeptarul” echipei din Spania.

Jurgen Klopp și-l dorește pe jucătorul turc încă din iarnă, întrucât, în luna ianuarie, îl va pierde pe Sadio Mane, care va pleca cu naționala Senegalului la Cupa Africii pe Națiuni, care va avea loc în Gabon, între 14 ianuarie - 5 februarie.

Referitor la un transfer al lui Coutinho la Barcelona, lucrurile nu sunt atât de simple. Pe lângă rezistența lui Liverpool, care e dispusă să facă tot ce e posibil pentru a-l păstra pe brazilian, inclusiv să-i propună prelungirea, catalanii trebuie să facă față și concurenței cu Real Madrid.