• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Antonio Conte a ţinut să-i mulţumească lui Diego Costa pentru tot de a făcut cât timp a jucat la Chelsea, informează cotidianul L'Equipe.

În timp ce atacantul spaniol Diego Costa a părăsit recent clubul londonez pentru a se întoarce la fostul său club Atletico Madrid din cauza antrenorului său Antonio Conte, tehnicianul italian i-a mulţumit vineri pentru aportul său în timpul celor trei sezoane petrecute la Chelsea (52 de goluri în Premier League).

''Noi vrem să-i mulţumim pentru tot ce a făcut la club, a declarat Conte. Îi dorim tot ce-i mai bun în viitor. Nu uit că noi am câştigat împreună în sezonul trecut. Vrem să-i mulţumim pentru eforturile sale'', a spus italianul.

Sâmbătă, Chelsea se va deplasa la Stoke înainte de cele două meciuri-şoc de săptămâna viitoare: cu Atletico Madrid, miercuri, în Liga Campionilor, apoi cu Manchester City, în Premier League pe 30 septembrie.

După trei luni de negocieri, Atletico Madrid a reuşit să finalizeze transferul atacantului spaniol Diego Costa în schimbul sumei de 60 milioane euro (bonusuri incluse).

Diego Costa va efectua vizita medicală, iar în următoarele zile va fi prezentat oficial ca jucătorul al lui Atletico, de unde a plecat la Chelsea în 2014 pentru 35 milioane euro. Diego Costa, 28 ani, nu va putea juca însă la echipa lui Diego Simeone până în ianuarie 2018.

La Chelsea, Diego Costa a disputat 120 de meciuri şi a marcat 59 de goluri în toate competiţiile. La Atletico, între 2012 şi 2014, internaţionalul spaniol a bifat 96 jocuri şi a înscris 56 goluri în toate competiţiile. El a câştigat un titlu cu Atletico şi două cu Chelsea.

Agerpres