• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

La finalul meciului dintre Chelsea şi Manchester United nu a avut loc clasica strângere de mână dintre cei doi manageri, Antonio Conte şi Jose Mourinho. Lusitanul a explicat motivul pentru care nu s-a întâmplat acest lucru.

"Doar nu vreţi să alerg după el până la mijlocul terenului. Eram acolo şi am dat mâna cu oamenii de pe bancă. Cred că unul dintre ei era asistentul şi fratele lui Conte (n.r. - Gianluca Conte), aşa că simt că mi-am făcut datoria", a spus "The Special One", la conferinţa de presă de după meciul cu Chelsea.

Campioana en-titre s-a impus cu 1-0, iar în momentul în care Mourinho s-a îndreptat spre banca londonezilor, Conte a preferat să plece spre mijlocul terenului, pentru a-şi felicita jucătorii.

”Nu este important. Este important că am câștigat jocul. Trebuie să îți câștigi respectul pe teren, nu în afara lui”, a spus Antonio Conte, atunci când a fost întrebat despre faptul că nu a vrut să dea mâna cu Jose Mourinho, la finalul partidei.

De asemenea, italianul l-a avertizat și pe David Luiz, pe care l-a lăsat în tribune, după înfrângerea de la Roma, de la mijlocul săptămânii.

”Nu știu. Trebuie să muncească foarte mult, altfel, va fi pe bancă sau în tribune”.